Gewicht beperken - Bostdorp

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gewicht beperken

Afvallen is voor veel mensen een probleem. Het niet iets mogen eten en het vele diëten werkt voor veel mensen niet en dat is logisch. Alles wat je niet mag wordt opeens een stuk aantrekkelijker en het is allang al bewezen dat diëten niet werkt. Tenminste als je het niet blijft doen. Als je het dieet je hele leven volgt word je niet dik. Het feit wil dat de meeste mensen na 3 tot 6 maanden afhaakt en dan weer snel op hun oude gewicht zijn. Sterker nog, soms zijn ze zelfs zwaarder.
Wij gebruiken een doeltreffende, bewezen en eenvoudige methode, hypnotherapie.

Afvallen zonder dieet is prima mogelijk. Het is namelijk belangrijk dat je juist 'geprogrammeerd' bent. Als je kijkt naar te dikke mensen dan bewegen ze vaak te weinig en eten teveel. Je wordt niet zomaar dik of je moet een fysieke aandoening krijgen/hebben zoals schildklierproblemen. Ieder pondje gaat nog steeds door het mondje. Dat is prima natuurlijk, alleen als je kijkt wat er door dat mondje gaat, dan is dat nou niet heel gezond. Pizza's, hamburgers, patat, taarten, worsten en noem maar op.

En wat dacht je van frisdranken en limonade of snoep. Dat zet lekker aan. Het pijnlijke is, dat je jezelf zo moet trainen om dat allemaal lekker te vinden. Van nature vind je hele andere dingen lekker zoals groente en fruit. Dingen waar je energie van krijgt. Mijn kinderen willen liever een banaan of een mandarijn, dan snoep. Ze krijgen snoep ook gewoon niet en de fruitschaal staat op tafel. Ze zijn het gewend en eten liever een appel dan een winegum.


Maar goed, wat als je al zo bent geprogrammeerd. Je lust gewoon geen groene groentes en fruit. Je vindt het heerlijk om 2 broodjes shoarma naar binnen te werken met zoveel mogelijk saus. Wanneer je dit nu moet gaan afleren dan moet je alles op wilskracht doen en dan ga je een gevecht aan met jezelf. Als je bedenkt dat jouw onderbewustzijn 95% van jouw gedrag bepaalt en jij met wilskracht (5%) dat wilt verslaan, dan is dat een moeizame weg.
Het kan ook op een eenvoudige mannier zonder dat gevecht en dat doen we
met hypnotherapie.


Hypnotherapie is een van de beste manieren om blijvend af te vallen en op je streefgewicht te blijven. Het zorgt er namelijk voor dat jij onbewust automatisch die dingen gaat doen om op dat gewicht te komen. Je hoeft er geen moeite meer voor te doen en dat is prettig.

Wat je zelf kan doen is met zelfhypnose aan de slag gaan. Je brengt jezelf in hypnose en geeft je dan goede suggesties mee zoals 'Groente en fruit is lekker', 'Vet eten vind ik smerig', 'Ik word en blijf eenvoudig 80 kilo (of minder uiteraard  )'. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf ziet als slank of in ieder geval op jouw ideale gewicht. En als laatste is het belangrijk om van jezelf te houden zoals je nu bent. Van daaruit krijg je namelijk echt de motivatie om het anders te doen.

Gun jezelf dat ideale gewicht, gewoon omdat jij het waard bent. Je bent namelijk een waardevol persoon en je verdient het om makkelijk en eenvoudig jouw doelen te halen. Deel dit artikel met jouw netwerk als je vindt dat ze hier wat aan kunnen hebben en om te verspreiden dat
hypnotherapie een kracht is die we allemaal kunnen gebruiken om het leven te gaan leiden hoe wij dat willen.

Voor meer informatie en eventuele vergoedoeding verwijzen wij graag naar de zorgwijzer

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu