Zingeving - Bostdorp

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zingeving

Trainingen > Coaching

Door verschillende omstandigheden of gebeurtenissen privé of zakelijk kunt u  het gevoel hebben dat u de controle verliest over uw leven of over de mensen waar u leiding aan geeft. U kunt ook een gevoel van onrust ervaren, zonder echt te kunnen benoemen wat het is of waar het vandaan komt.

Wij kunnen dan individuele coaching inzetten wat u helpt te ontdekken waarom het niet goed gaat. Wij hebben veel ervaring in het bedrijfsleven en in de topsport,  met verliezen en winnen, met teleurstelling en vreugde. Vanuit die betrokkenheid kunnen wij ons goed verplaatsen in uw situatie en u helpen problemen om te zetten in kracht.

Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een vrijblijvend intakegesprek plaats. Wij vinden het belangrijk  dat er een klik is tussen u en de coach voordat u besluit verder te gaan. Kiest u voor individuele coaching
maken wij een voorstel voor het traject. Minder voor de hand liggend, en daarom misschien wel effectiever, zijn coachingsgesprekken tijdens een wandeling, skiën, schaatsen of een ritje op de MTB. Gebruikmakend van de rust in de natuur. Net wat u prettig vindt.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu